Jędrzejowskie Forum Internetowe Strona Główna Jędrzejowskie Forum Internetowe
www.forum.jedrzejow.eu

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Letnia scena muzyczna
Autor Wiadomość
jogurt

Wysłany: Sro 28 Lip, 2010   Letnia scena muzyczna

hmmmm szkoda że na rockowo
szkoda że taka muzyka przyjęta jest za uniwersalna na wszelakich imprezach masowych w jowie......

ciasteczkowypotwor 

Wysłany: Czw 29 Lip, 2010   

jogurt, A coś Ty techno chciał? Czy HipHop?

Farianka 

Wysłany: Sob 31 Lip, 2010   

Koncert odbędzie się 12 sierpnia :)

serico 
KOSMITOW FINDER

Wysłany: Pon 09 Sie, 2010   

Czy to wszystko na co stać to miasto?

jogurt

Wysłany: Wto 10 Sie, 2010   

zorganizuj coś lepszego

serico 
KOSMITOW FINDER

Wysłany: Wto 10 Sie, 2010   

i co jeszcze mam zrobić? nie mów mi co mam robić dobrze! tylko takie miasto jak to powinno dysponować jakimiś środkami na tego typu imprezy a nie rzucają coś na ochłap

ciasteczkowypotwor 

Wysłany: Sob 14 Sie, 2010   

serico, To są zespoły z Jędrzejowa, więc w czym problem? Grają za darmo. Jak taki pomysłowy jesteś, to zatrudnij się w DK.

serico 
KOSMITOW FINDER

To miasto powinno dysponowac wiekszym zakresem uatrakcyjnienia a tutaj wyskakuja z jakims zespolem a gdzie to co bylo kiedys????? slyszalem, ze byly koncerty muzyka techno to chyba nawet arkus organizowal a gdzie to jest teraz??? czy na miasto 20tys. tylko takimi pomyslami zarzad kultury dysponuje, widzialem na zdjeciach macie fajny amfiteatr czemu nie mozecie tego wykorzystac lepiej cos tutaj nie funkcjonuje dobrze halo!!! a moze czas najwyzszy zmienic osoby odpowiedzialne za caly ten system, mialem przyjchac na impreze organizowana przez arkusa chyba dwa lata temu ale deszcz popsul caly mizerny plan a chcialem przyjechac i zobaczyc jak prezentuja sie tego typu imprezy organizowane przez niego, bylem rowniez na wystepie munka fajnie to wygladalo i widac, ze ktos sie do tego przylozyl takze jesli ktos sie przylozy i wymysli jakis ciekawy pomysl to moze to naprawde dobrze wyjsc a nie wierze w to, ze limit pomyslow zarzadowi dk sie wyczerpal i wszystko robia na ochlap, prosze mi powiedziec jaka impreza moze sie pochwalic miasto jedrzejow i nie mowie o dodzie lodzie?

ArśArś 

Coś nie jest tak z tobą mój drogi kolego halo.! Ja zawsze byłem i bede za promowaniem młodych zdolnych artystów a ta grupę muzyczna overdose widziałem na filmikach i jak najbardziej się cieszę, ze ktoś pozwolił im na prezentacje swoich umiejętności.
Wiec trzeba pomagać zdolnym artysta i promować ich we wszelaki sposób, to rownież ja czynilem na imprezach Summer Sound Stage a czemu teraz o tym nie słychać bo niestety podjąłem się pracy poza granicami Polski ale mój czas dobiega już końca i niedługo wracam z pełna głowa pomysłów i mam nadzieje, ze rownież uda ci się być na jakimś evencie, nasze miasto się jeszcze rozrusza spokojna twoja rozczochrana. ;-)

ciasteczkowypotwor 

Wysłany: Nie 15 Sie, 2010   

serico, HMM, a gdzie niby te imprezy maja być robione jak nie ma DK przez rok, poza tym, jak już robi się jakąś imprezę to przychodzi na nią garstka osób, góra 20, do tego sami znajomi. Chcesz łupankę techno, na ostatniej tego typu imprezie było 5 osób chyba. Tu przynajmniej było ze 100 w parku. Świat nie kończy się na techniawie, są jeszcze inne gatunki muzyczne.

Farianka 

Wysłany: Nie 15 Sie, 2010   

Jak dla mnie było super, i oby więcej takich koncertów zakańczanych żwawym pogo :P :006

Mam nadzieję że pojawi się jakaś mała 'fotorelacja' z tego koncertu.?

jogurt

Wysłany: Pon 16 Sie, 2010   

serico skoro nie jesteś mieszkańcem jędrzejowa a pewnie i nie okolic to ujmę to naprawdę kulturalnie - po co wpieprzasz sie w sprawy tego miasta i tych ludzi. Znajdź sobie inne miasteczko i tam się wykazuj... :banana

serico 
KOSMITOW FINDER

Wysłany: Wto 17 Sie, 2010   

Jogurt, ze tak to ujme po co wpieprzasz się miedzy zagryche a widelec? Oczywiście tez ujolem to kulturalnie

ciasteczkowypotwor 

jogurt, serico, Nie wiem czy wiecie, ale świat muzyki nie kończy się na techno i hiphopie, są również inne gatunki muzyczne.

ArśArś 

jak alternatywa :claps nie kłócić się spokój dzieci :P

Odpowiedz do tematu